JAG VAR PÅ HUSVISNING

29 juni, 2017

Igår kväll var jag på en husvisning tillsammans med min pappas fru! Krille jobbade natten så min pappa fick vara med barnen och så följde Karin med mig på visningen.
Jag gillade huset i sig, men det fanns en hel del märkliga grejer som jag anser drar ner priset och inte gör huset värt utgångspriset. Nu har jag turen som hade Karin med mig som är väldigt duktig och kunnig och vet vad en ska kolla efter.
Fanns en del märkliga saker, jag har fotat allt knas och så ska jag och Krille nu gå igenom prospekten, de bilderna och så får vi se om andra spekulanter lägger bud och om vi väljer att vara med eller ej.
En måste ju räkna på kostnaderna också för att åtgärda vissa grejer också. Jaja, vi ser väl 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

elva − tre =