JAG UPPMUNTRAR INTE TILL FETMA!

21 december, 2016

Vi måste prata om en sak.
Att jag la upp bilderna på mig själv och va positiv till att jag gått upp i vikt nu under jul men ändå kände mig sexig och hade inställningen att jag inte orkar bry mig för jag gillar julmat osv, ni är med på vad jag menar tror jag.
Det handlar absolut inte om att jag skulle uppmuntra till fetma eller en ohälsosam livsstil!
Jag kan vara överviktig, må bra, vara tillfreds men ÄNDÅ ha en sund inställning till kost och möjligen träning.
Om jag är överviktig och mår dåligt över vikten och känner mig ful/oattraktiv eller vad det nu än må vara för känsla. Inte fan hjälper det mig att komma in på en hälsosam livsstil igen? Mitt mående kommer då, med största sannolikhet att tvinga in mig i en ond spiral där jag äter för att jag mår dåligt och sedan mår dåligt över att jag äter. Ser ni cirkeln? På vilket sätt får det någon människa att må bra och förflytta sig från punkt må dåligt till punkt må bra?
Måste alla diskussioner som handlar om kropps positivitet tolkas som att en uppmuntrar till en ohälsosam livsstil?
Det är precis tvärtom. Jag uppmuntrar att DU, oavsett hur du ser ut, ska må bra! Mår du bra så löser sig resten oavsett om du vill gå ner i vikt, stanna i vikt eller gå upp i vikt.
OKEJ? Love you, puss!

mediamamman mediamamman

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply veckomagasinet anne von porat 24 december, 2016 at 00:40

    Du är supervacker på dessa bilder med svart linne och trosor

  • Leave a Reply

    sexton − fyra =