JAG TRODDE ATT VÅREN KOM

4 mars, 2019

Måndag var det, ja. I helgen hade vi vårväder. I lördags tog jag till och med på mig mina vårskor. Det skulle jag inte ha gjort tydligen. För när jag vaknade i söndags så snöade det. Det snöade hela dagen. Och idag är det måndag och det snöar även idag. Så det vart visst ingen vår ändå, haha.
Jag som fick riktiga vårkänslor och börjat fundera på vilka utemöbler jag vill ha på fram och baksidan och så vidare. Men dom tankarna får vi visst skjuta undan ett tag.
Dagens lunch intogs vid datorn. Jag har fått dille på tomatsoppa. Det är numera min favoritlunch som jag äter på dagarna när Aline lagt sig för att sova sin middagslur. Avokado med citronpeppar är så jäkla gott som pålägg på bröd också!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nitton − 11 =