JAG TÄNKER I SEMESTERBANORNA

22 februari, 2017

Vad har du för planer för sommaren? Jag tänker i semesterbanorna alltså.
Blir det en lugn semester hemma? Eller ska du ut och resa? Inom Sverige eller utomlands?
Jag sitter och funderar på vad vi ska hitta på.. Vi var till Grekland förra sommaren och jag är självklart sugen på att åka tuomlands igen. Men i år funderar jag på om vi ska satsa på Sverige.
Kolmården vet jag kommer bli av. Funderar också på att ta oss till Örebro och besöka Gustavsvik som jag hört gott om. Kanske Astrid Lindgrens värld? Och Furuvik. Förra sommaren var vi till Muminvärlden och bodde på Naantali Spa också. Dit vill barnen väldigt gärna åka igen.. haha!
Vi besökte även Pitehavsbad och bodde i en stuga precis vid vattnet och dit är jag ganska säker på att vi kommer åka i år igen med barnens farmor. Det var supermysigt!

Jag kanske borde satsa på att semestra i Sverige och göra en slags semester guide över resmålen. Jag kan omöjligen vara den enda som sitter och funderar på vart det är värt att semestra i Sverige och vad en får för pengarna liksom.

Bilderna är från Muminvärlden, linbanan på Kolmården och Grekland <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Eva-Leena 24 februari, 2017 at 06:37

  Gustavsvik har ju en jättefin camping! Man kan även hyra stuga där! Nära till äventyrsbadet och utebassängerna! 🙂 Fin minigolf, fin stor lekpark för barnen och lite djur finns de också 🙂 Älskar gustavsiks camping!❤

  • Reply MediaMamman 27 februari, 2017 at 20:30

   Jag är så sugen på att åka dit!! 😀 Men det är så svårt med svenska sommaren när man ska våga boka, gäller att ha tur med vädret 😀

 • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 23 februari, 2017 at 08:12

  Om allt blir som planerat blir det att resa med husvagnen i år igen. Det ser jag galet mycket framemot :).

  • Reply MediaMamman 23 februari, 2017 at 10:58

   Åh vad mysigt! Skulle också kunna tänka mig att ha husvagn och campa faktiskt!

  Leave a Reply

  1 + 19 =