JAG SKA PÅ 90TALS-VÅGEN

24 september, 2019

Inlägget är i samarbete med 90tals vågen

Sist jag var på 90tals fest var i vintras på en nattklubb här i stan. Det var riktigt kul! Vi var ett gäng tjejer som bodde kvar på hotell så det var riktigt rolig förfest med fix och så beställde vi pizza till rummet, haha.
Nu är det dags igen för 90tals fest! Denna gång på en båt. Det är nämligen dags för något som heter 90tals vågen den femte oktober ombord på Galaxy.

Jag ska åka tillsammans med tre tjejkompisar och ser fram emot det riktigt mycket! Du kanske också ska åka? Eller så kanske du vart sugen på att åka? För att boka och säkra dig en egen plats till årets bästa 90tals fest så boka HÄR. 
Jag och mina vänner kommer satsa på att klä oss tidsenligt. Förra 90tals festen såg jag ut såhär;

Jag var ute i sista sekund gällande outfit så den vart kanske inte helt hundra. Men jag gillade fan håret! Kommer nog köra på samma frisyr denna gång. Och stora ringar igen. Men som ni ser på ena bilden så tappade jag ett örhänge under kvällen. Men det är ett tecken på att man dansat mycket, haha. Den här gången blir det en jeansklänning i alla fall!
Hoppas att vi ses på båten och boka biljetter snart, sist vart det slutsålt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 × 2 =