JAG SKA BÖRJA VÅRDA BLOGGEN MER

11 juni, 2016

Tjenis penis bloggen!

Jag har inte varit så super aktiv utan det har bara kommit upp videos från semestern. Och jag kan tänka mig att ni säkert är less på mina semester klipp. Men nu är min Resedagboken på Rhodos slut! Det var 5 avsnitt. 

Sen har vi varit borta mycket och det har varit fint väder så då lockar det ju ganska så mycket att gå ut och lufta sig! Plus att det är alltid lättare att uppdatera snapchat och instagram, men jag ska börja vårda bloggen mer. Så fortsätt gärna kika in här <3 Igår var vi och firade min kusin som tog studenten, ni som följer mig på snapchat såg en del 🙂 I veckan ska vi till Muminvärlden också, men mer om det sen.

Här sitter jag på en buss och dricker jäger redbull. Hann hem till pappa och lagom byta om innan det var dags att dra igen. Ikväll ska vi till Stockholm på födelsedags galej. Hoppas ni får en fin kväll <3

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Eva-Leena 11 juni, 2016 at 18:25

  Hej Emelie!
  Gud va roligt att ni ska åka till Mumindalen! Åbo är min hemstad och kan nästan garantera att ni kommer få en väldigt härlig liten resa dit, extra fint blir de ju om ni har tur me fint väder! 🙂 Synd att inte jag bor kvar i Åbo annars skulle jag ha kunnat komma och guidat runt me min kar och son (född samma år som Ines) och visat runt! ;)Blir nöstan avundsjuk, de vart länge sen jag var dit! Men Nådendal hamnen/parken (ni går igenom där när ni går till mumindalen) är ju bara så vackert!
  Önskar er en fin resa!❤
  P.s Hoppas du filmar nått o lägger upp så jag får en sneak peak! 🙂 Och undrar du nått eller behöver tips så fråga gärna 🙂

 • Leave a Reply

  nitton − 5 =