SVERIGES STÖRSTA ORGANISATION FÖR FÖRETAGARE

14 maj, 2019

Inlägget är i samarbete med Företagarna

Jag driver mitt eget företag, Mediamamman Productions. En dröm är att, förutom använda företaget till att fakturera för mina samarbeten på mina sociala medier som jag gör idag. Är faktiskt att utveckla det hela till ett mediebolag. Jag har väldigt många kontakter så drömmen vore att kunna ta emot uppdrag inom reklamfilm, klippning åt kund, digitalt skapande och planera events till exempel. Jag har väldigt många kontakter i min nära omgivning som är duktiga inom olika områden så jag känner absolut att det är en dröm som skulle kunna bli verklighet! Jag saknar en vass säljare som kan börja håva in kunderna. Jag vill ha någon som är bättre än mig själv 😉 haha!
Jag vet att många av mina influenser kollegor drömmer om att starta eget företag och kunna leva på sina sociala kanaler. 
Därför vill jag i detta inlägg tipsa om Företagarna som faktiskt är Sveriges största organisation för företagare. De har faktiskt hjälpt mig mycket, speciellt i början när jag stod där och var osäker på det mesta.
Jag har bland annat gått på ett event de anordnar som heter Årets Företagare som anordnas runt om i landet, jag har gått i Uppsala. Där fanns det en massa inspirerande människor på plats som berättade om hur de har lyckats och även företag som ställde ut som jag som företagare kunde ha nytta av att knyta kontakt med. Förutom detta event så är de super duktiga på affärsutveckling! Det är kanon bra för er som är nya och osäkra, för mig som står lite i mitten och känner att jag vill komma framåt med mitt företag. Du kan enkelt bli medlem hos Företagarna och ta del av erbjudanden som passar just ditt företag bland annat inom;
– Juridisk rådgivning
– Försäkringar
– Resor & Hotell
– Utbildning

Företagarna

Det är enkelt att bli medlem och finns fler erbjudanden och förmåner än de som jag nämnde här ovan. För att läsa mer om att skapa ett medlemskap hos Företagarna, vad det kostar för just dig och vilka medlemsförmåner det finns så klicka dig in via länken.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sju + 5 =