JAG MISSADE, KANSKE, ÅRETS FRÄSIGASTE EVENT

26 augusti, 2016

Igår skulle jag som sagt ha varit på ett av kanske årets fräsigaste events då Huawei lanserade en ny modell. Vi skulle få åka rib boat ut till eventet och så vidare. Något jag VERKLIGEN såg fram emot.
MEN. Jag missade det på grund av att pappa fick punka på bilden på för middagen. Så jag kunde inte ta mig hem på kvällen. Eventet skulle vara ute vid Vaxholm slott och alla skulle komma tillbaka in till centrum vid 23. Och då skulle jag precis missat det tåget jag behövde åka med tillbaka till Uppsala för att hinna med sista nattbussen från Uppsala och hem. Så tråkigt att bussarna slutar gå så tidigt på vardagar…. Så det jag hade att välja på var att stanna hemma eller sitta i Stockholm och vänta till 02:50 för att kunna åka med en buss och då hade jag vart hemma 05:30 på morgonen.
Så jag fick snällt stanna hemma och gå på badhuset med kidsen, så på ett sätt fick jag ju en blöt kväll ändå…..
regn

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Harald Nordlund 28 augusti, 2016 at 13:08

    Bara ett förslag: Ändra ”Jag är press och media ansvarig…” till ”Jag är press- och mediaansvarig…”

  • Leave a Reply

    20 − fjorton =