Jag mår dåligt just nu

25 maj, 2016

Just nu är jag inne i en period då jag mår dåligt. Jag har mycket att göra som stressar mig, jag glömmer saker och känner mig allmänt förvirrad. Men mest stressad. Jag känner mig otillräcklig, jag är för lite, har för lite tid.
Jag står någonstans i mitten. Jag hinner inte med familjen och jag hinner inte med företaget. Nu står jag bara som ett stressat tomt skal i mitten.
Jag vet att denna känsla går i perioder. Det kommer bli bättre. Jag vill bara ha hunnit klart med allt NU så att det kan återgå till att kännas roligt igen. För just nu känns det bara jobbigt och så tänker jag att jag ska hålla mig till familjen, för det är viktigast. Men då mår jag dåligt över att jag inte sköter företaget ordentligt. För jag mår ändå bra när jag sköter om företaget. Det är en balans som är svår att hålla!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

20 − femton =