JAG KOMMER BÖRJA VLOGGA IGEN

9 februari, 2018

Igår, när jag började kolla igenom min youtubekanal och då bland annat repostade två videos här under från Ines första smaksensation till den roligaste dagen i mitt liv när jag besökte Leif-Ivan på Örnberget.. Så insåg jag faktiskt att jag saknar att vlogga! Jag vet att många av er i min omröstning på Instagram hellre ville ha vloggar i Instastories. Men jag känner att det är så himla tråkigt att filmklippen försvinner.
På youtube ligger det kvar och vi kan själva kolla på klippen flera gånger om, speciellt barnen gillar att se tillbaka på resor och våra dagar. Så därför kommer jag återuppta vloggandet på Youtube. Jag hoppas såklart att ni vill kolla ändå, men om fallet är så att inte så många kollar så får det faktiskt vara så! I slutändan så gör jag detta för oss 😀
Men jag ska ta till mig av det ni sagt. Att det ska vara direkt, och inte publiceras långt efter till exempel var en sak ni önskade.
Ni gillade inte att en behövde hålla på och klicka sig vidare till andra appar, men efter som jag har funktionen SVEP UPP så blir det inte så mycket jobb för er.
Sen kommer jag ändå fortsätta med stories såklart. Jag kommer inte vlogga varje dag.

Du hittar vår Youtubekanal Mediamamman TV här

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply9 − åtta =