JAG HAR TRÄNAT?!

6 mars, 2019

I morse var jag iväg och tränade för första gången sen jag vart gravid med Aline. Hon är 1,5 år nu så det var med andra ord ett tag sedan, haha! 
Jag gick på en gruppträning som hette Mammaträning. Och det var så jäkla kul. Riktigt bra övningar och jag gillade att det jobbades en hel del med att få upp pulsen. Jag har aldrig varit på någon mammaträning med något av mina barn så jag visste inte vad jag hade att vänta mig. Jag frågade instruktören igår redan och hon sa att det brukade vara en del bebisar där. Och Aline gillar bebisar så jag var lite orolig att hon skulle springa och peta på bebisarna, haha. Men det gick faktiskt bra! Hon kikade lite i början innan träningen började och sen var det intressant med musik och alla mammor som rörde sig. Det fanns några äldre barn också, bland annat ett barn som Aline gått på öppna förskolan med. Han hade kex med sig och snällt nog så fick Aline smaka. Hon lånade även några leksaker av bebisarna. Så till nästa gång ska jag ta med mig egna leksaker och några kex åt henne så hon har under träningen 🙂 
Det var verkligen super härligt att komma iväg och få röra på sig igen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 + tjugo =