JAG HAR FUNNIT ACCEPTANSEN

2 juli, 2018

Det är så här Aline ser mig tydligen. Intressant o se sig själv ur andras vinkel!
Ni brukar kommentera att jag är modig som lägger ut sådana här bilder och så vidare. Men egentligen är det ju inget modigt, det handlar väl bara om att jag funnit mig i hur kroppen ser ut just nu. Acceptans liksom. Jag hoppas självklart att mina bilder kan väcka någon tanke hos er om att ni duger precis som ni är oavsett kroppsform.
Jag har inte alltid gillat hur min kropp sett ut och alltid strävat efter medias bild av hur en kropp ska se ut, speciellt i mina yngre dagar. Men något ändrade mig sakta men säkert. Kan inte säga exakt vad. Kanske att jag vart äldre och klokare (haha) men nu för tiden så skäms jag inte, mår inte dåligt till exempel. Har funnit acceptansen. Kroppen ser ut så här. Vad ska jag göra? Stanna hemma o gömma mig eller ta på mig badkläderna o dra till badet? Väljer ju badet alla dagar i veckan. Sen så kan man ju försöka tänka att någon på stranden kanske ser mig o själv mår lite bättre över sig själv eller så. Att man skapar ett ”kan/vågar hon så kan/vågar jag!” hos andra.
Sen tänker jag också att ju mer man utmanar sig själv, ju bekvämare blir man.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Denise 2 juli, 2018 at 12:07

    Du är så jävla bra Emelie!

  • Leave a Reply

    två × fyra =