JAG GICK ÖVER 1 MIL

5 maj, 2019

Igår var jag ut på en långpromenad. Målet var att gå en mil och strunta i hur snabbt. Bara gå en mil och lyssna på musik och fundera på allt som faller mig in. Det gick snabbare än vad det kändes som. Alltså det tog mig nästan två timmar men det kändes kanske som en timme, haha. Det var väldigt skönt att bara planlöst gå omkring. Även om det pga min ångest tog väldigt lång tid för mig igår att faktiskt komma ut. Jag kände mig så nedstämd att det kändes jobbigt att klä sig att gå ut. Men jag visste inners inne att det med största sannolikhet skulle kännas bättre bara jag väl släpade mig utanför dörren.

Men som sagt, det var så skönt att komma ut och jag grät faktiskt en liten skvätt. Eller grät och grät, jag fick tårar i ögonen var det kanske mer. En liten tår kanske rann. Nu ska jag bara försöka hitta andra vägar att gå som är tillräckligt långa, jag vill nämligen försöka hålla uppe vid att gå 1 mil´s promenader.
Idag har jag faktiskt lite ont i fogarna som sitter inne i bäckenet. Men kroppen är väl inte van att gå så långt, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × 1 =