VILKEN RELATION KOMMER JAG & KÄNDIS TV ATT HA NU?

17 augusti, 2016

Nu ska jag berätta vad jag hållit hemligt sen förra veckan! Du minns kanske att jag skrev om att jag skulle på ett möte gällande ett TV jobb? Men jag kunde inte berätta något då på grund av att vi inte riktigt vart klara och så vidare. Idag var jag där igen (ni som följer mig på instagram stories har sett en del) och idag vart vi klara! Så nu kan jag berätta att jag kommer jobba tillsammans med Kändis TV som producent och även reporter!! Detta ska bli så grymt jävla roligt och detta är verkligen något jag vill jobba med, är dessutom utbildad inom det. Jag ser stora chanser för mig att kunna utvecklas hos Kändis TV och är så glad.

image

Kändis TV är din bästa kompis i kändisdjungeln kan man väl säga! Det finns redan och kommer skapas kul klipp och videos med svenska kändisar, Youtube-profiler och sociala medier-fenomen som laddas upp varje vecka på youtubekanalen. Närmast i tiden ska jag vara med och rodda i projekten gällande Kristallen (4 sep) , CHIC galan (8 sep) och Paradise hotel! Det kommer minst sagt bli en grym höst <3

Prenumerera på KändisTV på Youtube och följ oss på Instagram: @kandis_tv

image

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Malin 18 augusti, 2016 at 08:08

  Grattis och lycka till med de nya jobbet 🙂 De här fixar du galant 🙂

 • Reply Johanna 17 augusti, 2016 at 19:06

  Härligt kul. Passar ju dig perfekt

  • Reply MediaMamman 18 augusti, 2016 at 09:16

   Tack så mycket! Jag hoppas jag lyckas hålla måttet bara 😉

 • Reply Sandora 17 augusti, 2016 at 19:03

  har aldrig hört talas om kändis tv men låter kul! 🙂

  • Reply MediaMamman 18 augusti, 2016 at 09:16

   Du får ta och kolla in dom 😉 Ja det ska bli riktigt kul! 😀

  Leave a Reply

  15 − 1 =