JAG FAR TILL KÖPENHAMN!

9 maj, 2018

Alltså jag är så galet förväntansfull! I morgon tar jag flyget till Köpenhamn och möter upp Nikolina och Johan för två (förhoppningsvis) helt magiska dagar fulla med värme och sol. Det ska bli så kul! Jag är dock lite besviken på att vaxmuseet har stängt!! Jag hade velat besöka det och gå på skräckversionen som låg i källaren. Men jag hittar nog något annat att glo på, jag vart tipsad om ett porr museum, haha! Flera stycken som tipsat om Christiania också.
Har du några andra tips?
Jag har inte packat än och jag är sämst på att packa. På riktigt. Det slutar alltid att jag har 14 outfits med mig när jag ska vara borta i två dagar. För jag tänker så här;
1 outfit som jag åker i. Sen kanske man vill byta om på kvällen. Och sen vill man ha en outfit dagen efter igen. Och så vill man byta om på kvällen igen. Och sen ska man resa hem i något. Och så vet man inte riktigt vad man vill ha på sig så en lär packa ner några valmöjligheter liksom. För tänk om jag står och packar och känner väldigt starkt för den svarta och sen när jag väl är på plats och ska klä på mig så känner jag inte alls för den svarta och kanske hellre hade velat haft den där blåa som jag slängde åt sidan hemma och så står jag där och svär åt mig själv… Så går tankarna hos mig när jag packar, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply5 × 2 =