JAG DRÖMMER OM HEDVIG OCH TOM

27 februari, 2019

Inlägget är i samarbete med Polhus.se

Jag skrev två inlägg ner att jag var sugen på att bygga lekstuga, klätterställning, gunga eller liknande till barnen på baksidan nu när vi äntligen flyttar och fått oss en liten tomt! Jag hittade suuuuuper gulliga och fina lekstugor till bra pris! Just nu nedsatta i pris dessutom.
Jag gillar dessa för de ser ut som riktiga små stugor, fast mindre då. Jag fastnade också för att de finns de som har loft! Mina barn skulle älska att klättra runt där, jag lovar att de garanterat skulle vilja sova där inne också, haha. Modellen på lekstuga här under heter Hedvig och jag tycker det är så snyggt med staketet och blombrädan utan för fönstret! Jag kan se barnen sitta där vid ett bord och fika, haha. Det finns en modell som heter Sonja som ser ut som Hedvig på utsidan, skillnaden är att i Sonja är det inget loft om man av någon anledning inte skulle gilla det.

Den andra modellen av lekstuga jag kikade på heter Tom och jag tror nästan att jag gillar den bäst! Den har inget staket, men också ett loft. Jag tänker att det går att bygga till staket om en gärna vill ha det. Om jag förstod det rätt så har Tom ett loft över hela halvan eller hur jag ska uttrycka mig. Om du kollar på bilden på hur loftet i Hedvig är placerat så ser det ut som att det är en fjärdedel av ytan som har ett loft.

Lekstugorna är 3,6 och 3,8 kvm stora och jag vart otroligt imponerad och tyckte det var skit häftigt att en kan välja att köpa till ett solcellspaket och en lampa som gör att du enkelt kan koppla elektricitet till lekstugan. Eller ja du kan använda det till uteplatsen också om du vill, det behöver ju nödvändigtvis inte användas till lekstugan.
Solpanelen räcker för att ge belysning i utrymmet i mellan 6-8 timmar. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

3 × 2 =