JAG BÖRJAR MED INTERVJUER IGEN

21 juni, 2016

Krille har varit och hämtat hem Alfons och gått upp till en lekpark med båda barnen och jag sitter och redigerar klart det sista på Kolmårdenklippet samtidigt som kaffet håller på att kokas. Sen ska jag ta en paus och gå upp och leka lite jag också.
Jag har länge känt att jag velat komma igång och göra mina intervjuer igen som jag gjorde förr. Så idag fick jag kontakt med en tjej om att göra en super intressant och spännande intervju! Ska bli så kul verkligen.

Idag hade de pysslat på dagis så Alfons kom hem med denna fina krona på sig <3
De hade även fått hem en liten present i form av ett frö som vi ska plantera med en fin text i stil med att vi ska få se fröet växa under sommaren så som de har fått se honom växa under detta år. Himla fint och en rolig liten present tycker jag. Alfons fick ett solrosfrö i sin ask, så nu ska vi se om vi har tillräckligt gröna fingrar för att kunna få fram en blomma, haha

Som sagt, inte alltid lätt att fota barn, haha

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

14 + 19 =