JAG ÄR RÄDD FÖR ATT SVIMMA FRAMFÖR BARNEN

25 juni, 2017

Alla mina bilder är skyddade av copyrightlagen och det är olagligt att använda dessa utan tillåtelse

Idag har inte många ryck blivit gjorda från min sida. Vi har varit hemma hos min mamma och barnen badade en sväng i poolen.
Ines började frysa ganska snabbt och ville komma upp och sitta hos mig och kolla på när de andra badade istället <3
Men jag kan verkligen känna av mitt låga blodtryck fast jag inte har gjort någon vidare ansträngning idag (mer än att ha koll på barnen) Jag kan få som svimningsattacker och börja få stjärnor framför ögonen och bli helt svag i kroppen, det känns precis som stunden innan en svimmar om du har gjort det någon gång så förstår du exakt hur jag menar. Jag fick så två gånger idag och en gång i lördags utan att ha gjort något speciellt ansträngande.
Jag tycker att det känns super läskigt, speciellt om jag skulle råka svimma framför barnen och dessutom är själv hemma med dom. Kidsen skulle bli super rädda och sen är det såklart lite läskigt för en inte vet hur landningen blir OM jag nu skulle svimma. Förhoppningsvis inte på magen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sjutton − ett =