JAG ÄR GUD – EN RECENSION

15 november, 2016

Jag var på premiären av stand up showen Jag är Gud som Marika Carlsson kör och jag vart glatt överraskad måste jag säga!
När jag kom in i salongen så var det stört skön och svängig musik. Klassiker som Girls just wanna have fun, lite i den stilen. Så det kändes faktiskt inte tråkigt att sitta och vänta på att showen skulle börja som det ibland annars kan göra. Man sitter och vickar lite på tårna och undrar om det faktiskt inte ska börja snart. Nu var det tvärt om, jag satt och gungade med i musiken i stället!
När showen väl drog igång så kände jag redan där att detta kommer bli grymma 90 minuter! Marika kom in på scenen med sådan energi och fick hela publiken att ställa sig upp och klappa händerna. Det kallar jag en bra början, det satte liksom stämningen på hela publiken för resten av showen.
Det varvade mycket med hysteriskt roliga liknelser, ljudeffekter och ljusshow. Och för att inte tala om inslagen med musik – sådan jävla power! Hon använder olika röster och dialekter på ett bra sätt och illustrerar mycket med kroppsrörelser. Marika utstrålade en värme och hon var, precis som jag brukar säga att jag är, inte rädd för att vara ful! Hon bjöd verkligen på sig själv.
Jag vart verkligen fylld av en wow känsla. Marika spräckte min bild av stand up som var bilden av en halv fet man som vankar fram och tillbaka över scenen. Har du sett eller inte sett stand up tidigare – du måste se Jag är Gud för den är något ut över det vanliga. I alla fall för mig <3

Enjoy en vlogg från resan dit och en liten tjuvkik på showen!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 15 november, 2016 at 15:40

    Åh så roligt att se detta 🙂

  • Leave a Reply

    4 × tre =