JAG ÄLSKAR SKALDJUR

6 augusti, 2016

Alltså herregud, teknik… Jag hatar när saker inte funkar som de ska 😉
Vi är hos pappa och hans dator har hängt sig en miljon gånger de här dagarna som jag försökt blogga samt att den slår ifrån internetanslutningen var och varannan sekund.. Jag är glad att jag har lite hår kvar på huvudet överhuvudtaget, haha!
Så nu har jag typ tre inlägg som känns lite halvt oaktuella, men jag kommer posta dom ändå, för jag vill ha dom samlade här i min blogg.
SÅ..
Jag är en sådan som ÄLSKAR skaldjur! Hela sommaren har jag gått och räknat ner till augusti när de kommer börja sälja kräftor!
Så i torsdags när barnen lagt sig så käkade vi kräftor. Det var som att jag dog och kom straight up to himmelriket ungefär. Jag tappade räkningen men jag tror min mun fick orgasm omkring 8 gånger i alla fall!
Birka brukar ju köra skaldjurskryssning på hösten. Den har jag åkt på minst en gång varje höst, haha. Ibland två 😉 Sååå… någon som vill åka i höst?
Gillar du skaldjur?
PicMonkey Collage4

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fyra + sex =