ISGLASS – EN VÄRLDSNYHET

31 juli, 2017

I samarbete med Svensk Kosttillskott

Jag alltså fått testa något som marknadsförs som en världsnyhet! Det i sig känns ju väldigt fancy, haha 😀 Det är en läskande isglass från Svensk Kosttillskott och det låter kanske inte så himla speciellt ännu men det är en isglass utan kalorier och som är fri från socker.
Det som lockade mig mest var just att den är sockerfri då jag märker av när mitt blodsocker ökar väldigt tydligt i kroppen.
Jag får en känsla av tyngd samt att jag känner mig väldigt bakis om jag äter för mycket socker. Därför valde jag att tacka ja till att få testa denna isglass.
Det smarta med den är att den skickas i lådor om 10 pack som du själv fryser in i frysen och de blir klara på så snabbt som ungefär 4 timmar (för den som inte kan hålla sig och är sugen snabbt, haha) Den finns i två smaker, cola och päron. Jag har testat cola och skulle säga att den påminner om Calippo i smaken om du kan relatera till det.
Som alltid när en produkt ska vara nyttig så kan jag känna att jag blir lite skeptisk till framför allt smaken. Allt som är nyttigt smakar skit, ungefär så tänker jag och så är mina tidigare erfarenheter av liknande produkter. Men jag gillade faktiskt cola smaken på denna isglass, där gjorde den mig inte besviken!
En annan sak jag tyckte var himla intressant är storleken, det är stora isglassar! Jag tycker alltid att sådana här produkter brukar vara lika stora som tre tuggor ungefär och så sitter du där och är mer sugen än du var innan du började äta, haha.
Men denna är rejäl och till och med en gluffare som mig känner sig tillfredsställd 😉

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply ML 7 augusti, 2017 at 16:04

    Vill be om ursäkt och säga förlåt för korkad kommentar jag skrev när jag misstog dig för en annan person och handlade i affekt när jag skrev en kommentar till dig, förlåt.

  • Reply Joanna-Livet med psykisk ohälsa 31 juli, 2017 at 08:42

    Måste testa den!

  • Leave a Reply

    2 × 5 =