Intervju med Isabel Adrian – ”Jag pusslar hellre 5000 bitar pussel än att gå på date”

25 augusti, 2015

Jag och Anne åkte och träffade Isabell Adrian i Stockholm för en intervju när hon var här. Intervjun har jag delat upp och här nedan kommer första delen, om hur hennes och nuvarande maken Steve Angello´s första date var!
———-

Du är gift med Steve Angello som är känd som en av medlemarna i Swedish Housemaffia, hur träffades ni? Var det kärlek vid första ögonkastet.
– Haha fråga honom den frågan så får du ett svar ungefär såhär ”näe jag kommer inte ihåg” haha!
Nä, det var väl kanske inte kärlek vid första ögonkastet men vi träffades i Stockholm på en invigning och han spelade på den festen. Och han spelade där för att hans kompis Sebastian Ingrosso´s farbror hade något med denna invigningen att göra. Jag hade ingen aning om vem Steve var. Men min vännina som är sångerska och precis hade släppt en singel visste vem han var och hon ba ”oooh my god, där är Steve och han är så himla bra musikproducent och jag önskar att han kunde remixa min låt” och bla bla bla. Och då var det bara; ja men herregud, ge mig din låt så går vi fram liksom. Jag är väldigt sådär öppen, jag bryr mig inte. Men så hände någonting, så jag gick aldrig fram vid det tillfället. Men sen spelades en väldigt bra låt, jag har ett väldigt stort musikintresse, och då gick jag fram till Steve och frågade vem det var som hade skrivit den där låten som spelades just nu, för den var så himla bra och jag hade aldrig hört den förut. Han svarade att det var han, haha! Så jag vet inte om det var kärlek vid första ögonkastet kanske.. Jaha, kul för dig, men vad heter låten då? Sen var det i princip; Ja men gå och hämta papper och penna då så kan jag skriva ner det. Och då tyckte jag att han var en stor idiot.
Så då sa jag hej och tack för mig. Men sen tog det några minuter så kom en lapp smygandes på dansgolvet med hans telefonnummer på.
Haha spännande! Hur utvecklade det sig därifrån den stunden som du fick lappen med telefonnummret på?
– Jag var involverad med en annan person som var på turné. Så under tre månaders tid hade jag och Steve telefonkontakt, men som vänner. Och många tror inte det, men det var verkligen bara en kompisrelation. Men såklart så insåg jag väl ganska snabbt att jag var intresserad av honom. Sen kom han hem och så gick vi på en date. Sen släppte vi inte taget kan man väl säga.
Nu måste du berätta mer! Vad gjorde ni på er första date?
– Vi åt lunch i Marbeia, det låter jätte konstigt, men våran riktiga första date var en lunch. Vi träffades på den där festen och så var jag på semester i marbeia och han spelade så då bjöd han mig på lunch, så jag åkte och träffade honom.
Hur var det då, att gå på date?
– Det var jätte hemskt och pinsamt och jätte jobbigt. Usch. Jag tycker att det är fruktansvärt pinsamt att göra sådana saker. Och han tyckte att det var minst lika obekvämt också! Men sen när vi började prata med varandra så förändrades allt och det var som att vi alltid hade känt varandra!
Så det var innan det var jobbigt?
– Ja gud alltså.. usch. Jag är en sådan person som inte dejtar. Jag har aldrig dejtat någon. Alltså det går inte, jag avviker kan jag säga, med en gång.
Haha men vad är det för nått som är så hemskt?
– Det här med att gå på bio eller gå ut och äta middag med någon som man inte känner, varför då? Sitta där och bara ”hej, vad vill du ha och dricka?” Ja nej, usch. Det är det mest hemska man kan göra tycker jag! Jag har aldrig gjort det för jag har inte haft många förhållanden men jag har haft långa förhållanden. Så jag har aldrig dejtat. Jag får panik bara att prata om det, haha!
Vissa tycker om det och vissa tycker inte om det. Jag tycker inte om det. Jag pusslar hellre 5000 bitar pussel än att gå på date. *
————–
Andra delen av intervjun kommer handla om föräldraskap och förlossningar!
Foto; Anne von Porat

isabel adrian

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jessica Sundberg 25 augusti, 2015 at 09:15

  Isabell är verkligen en intressant person! Ska bli kul att läsa andra delen 🙂 Kram!

 • Reply Alvis 25 augusti, 2015 at 08:02

  Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram! ^^

 • Leave a Reply

  två + sex =