Intervju med Isabel Adrian – ”Bakom garderoben har jag ett hemligt rum”

10 september, 2015

Här är tredje och sista delen av intervjun med Isabel Adrian. För att läsa del ett och två är det bara att gå in under kategorin Intervjuer så ligger de direkt under denna!
I denna del handlar det om vardagslivet och några av era läsarfrågor!

———————-

Du är en mamma, en entreprenör, en känd TV personlighet och författare till boken Sex, droger & en Dj. Du driver också ett produktionsbolag i Los Angeles. Och du är gift med Steve Angello som är känd från Swedish Housemafia, så jag gissar att det blir en hel del resor bland annat. Hur kombinerar du allt detta med mammalivet?
-Jag får hjälp att hämta barnen ibland. Jag har gjort livet lättare för mig själv. Jag kan jobba mycket hemifrån och mina barn älskar att stå framför kameran så oftast funkar det bra att kombinera karriär med mammalivet. Men det är pussel som gäller, hela tiden. Men jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt.
Många tycker att de inte hinner med något annat i vardagen än att diska, städa, laga mat, plocka efter barnen och så vidare. Hur får du tid över?
– Ja alltså det är ju alltid någon som skriker över något. Och det är då jag går in och gömmer mig i garderoben. Det är sant. Eller bakom garderoben har jag ett hemligt rum där jag kan gå in när jag är ledsen, så långt kan det gå ibland. Men om jag släpper allt det, så att ha allt det som jag har, jag är typ den lyckligaste människan i världen. Jag kan inte förstå att jag har fått allt detta. Jag är glad och tacksam över detta, men det är klart, det är jäkligt bra att ha den där garderoben ibland alltså och gömma sig i. Sen så har jag ju städerska, det hjälper ju med disken ibland, tre gånger i veckan i faktiskt. Det borde alla ha! Det kan hjälpa en hel del. Sen har jag fantastiska personer som jobbar med mig som alltid hjälper till med allt.

Hur ser en typisk vardag ut hos er? Kokar ni också makaroner och steker falukorv?
– Jag önskar att vi kunde steka falukorv, för det finns ingen i USA. Men vi kokar makaroner och vi ser på tv och badar i poolen och torkar snor och bajs och gör jätte konstiga saker, typ leker my little ponny, och dansar och så. Vi är som vilken vanlig familj som helst. Stundvis i alla fall.
Sen kan det vara helt galet och det står 15 filmteam där och alla skriker och det är kaos liksom. Men det är en del av livet, det är min vardag och jag tycker den är jätte kul!

LÄSARFRÅGOR
Hur stor är skillnaden att vara förälder i ett annat land i och med kulturkrockar etc. och speciellt när man har media på sig? Jag hade blivit supernervös, haha. Jag menar om ni bor i Los Angeles nu och sen åker hem till vanliga svensson mormor på jul, det måste ju vara super udda?
– Det är inte så mycket. Det är mest skolgången som är väldigt svår för det är så invecklat. Man ska donera och hitta rätt skola som är en väldigt svår och dyr process. Annars tycker jag att det är ganska så likadant faktiskt!

Du är ju en offentlig person, upplever du att människor missuppfattar din personlighet genom TV rutan, eller är du den personen som vi får se?
– Det är ju klart att jag är den personen jag är på TVn, för det är ju jag. MEN om jag filmar dig i hundra timmar i streck och sen klipper jag ut de bästa sakerna som du har sagt. Då kanske du är en helt annan människa. Men på Hollywoodfruar kan jag säga att jag är nästan som jag är. Jag är lite sarkastisk vilket inte folk förstår ibland för att de klipper innan jag säger ”jag bara skoja” Men ja, i svensk tv skulle jag säga att jag är mig själv än så länge. I USA på tv så har jag spelat en roll. En potpurri med de bästa och konstigaste bitarna av mig kanske.

Vad är ditt bästa skönhetstips?
– Ta bröstmjölk som ansiktskräm. Haha nä jag skojade bara för jag vet inte, men jag har hört att det ska vara bra! Men jag skulle säga drick mycket vatten, sov många timmar, drick ingen alkohol och rök inget. Men jag kan säga att jag gör bara hälften av dom sakerna. Sminka alltid av dig eller ha helst inget smink alls på dig för man är oftast snygg ändå! Att ha sin hy ren, insmord och skydda sig är det enda man behöver egentligen. Lite mascara kanske.

Vad tyckte du om Gunilla?
– Jag tycker inget om Gunilla. För hon är bara Gunilla. Hon lever i sin egen värld och hon är tyvärr okontaktbar tror jag numera. Så hon lever på sin egen planet och hon får gärna leva kvar där för mig.
Nä men hon är lite konstigt, lite speciell. Men hon är inte dum.

isabel-adrian-013-1024x681

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × 4 =