”Ingen vill se en irriterande perfekt bild”

31 juli, 2016

God morgon!
Drömmer mig bort till gårdagens frukost som bestod av naturell yoghurt, färska blåbär & hallon. Helt sinnessjukt gott var det. Så nu vill jag ha egna hallonbuskar!
Sist jag laddade upp ”en perfekt instagrambild” (som jag antar att detta också går under?) så vart några lite sura, för det är minsann ingen som vill se irriterande perfekta bilder, haha.
Så någon tyckte det vart bättre av att jag i texten till bilden beskrev att fikastunden inte alls var perfekt, haha. Skadeglädje? 😀
Hur som helst, ni som följt mig vet för mig handlar det verkligen inte om att lägga upp perfekta bilder och försöka visa något som det inte är. Men jag har börjat strukturera upp mina sociala kanaler. Någon jag förr gnällde och mådde dåligt över. Så på instagram har jag börjat lägga upp bilder jag tycker blir fina, outfitbilder på barnen osv. Och här på bloggen kommer fler av de bilderna upp, förklaringar, tips listor, intervjuer och så vidare. Jag vill att bloggen ska vara basen aka the headquarter, stället där du får veta mer. Snappis är direkt från livet och mer öppet, skämtsamt och kanske tänja på gränserna. Youtube håller jag fortfarande på att arbeta upp en plan och struktur för. Än så länge kommer vloggar lite hipp som happ.

13874895_10153518334666534_1828877270_n

Min irriterande perfekta frukost 😉

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

10 + nio =