INES MIN SUPERMODELL

7 maj, 2018

Hon är den tuffaste tjejen jag vet! När hon vill, är hon verkligen super rolig att fotografera. Helt på eget bevåg rörde hon sig runt i trappan och gjorde olika poser och sa ”kolla, jag kan göra såhär!” Tror ni att vissa barn har IT liksom, att det faller sig naturligt eller påverkas våra små mer av reklam än vi tror? Jag vet att dom brukar kolla på ett program som heter Lekande lätt som finns på Netflix. Där är en tjej med som är modell/utseendefixerad/gillar smink och posar mycket till och från. Jag tänker att Ines säkert snappat upp ett och annat där ifrån, för hon har även börjat prata en del om smink, snöat in på att hon vill ha klänningar och så vidare. Men ja, det kanske är en naturlig fas också, jag vet inte.
Här är några bilder från igår <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem + 17 =