HUR SNABBT LÄMNADE VI FÖRLOSSNINGEN OCH VARFÖR

27 augusti, 2017

Jag har fått frågan hur länge vi valde att stanna kvar på sjukhuset efter förlossningen och varför.
Hon är född 15:12 på fredagen den 18/8. Vi fick komma från förlossningssalen till ett eget rum kring 19:30-20:30.
Vi valde att stanna över natten och så åkte vi hem vid 14 dagen efter, på lördagen.
Varför? Det är skönt att komma hem och allt såg bra ut under läkarundersökningen med Kotten. Jag kände inte heller att jag behövde stanna för att få stöd och trygghet i att komma igång med amningen. Jag kände mig tillräckligt trygg i det så då såg vi faktiskt ingen anledning till att stanna.
Sen kan jag ha känt att jag ångrade mig under söndagen. Jag var fortfarande trött efter förlossningen och kände att det hade kanske inte varit en sådan dum idé att stanna åtminstone en natt till på sjukhuset för återhämtning.

Med Ines åkte vi också hem dagen efter, då saknade vi Alfons så mycket också <3
Med Alfons, som var vårt första barn ville vi inte åka hem, vi stannade i två, tre dagar för jag ville komma igång med amningen och få stöd i det bland annat. Sen den dagen vi skulle åka hem så var hans bilirubin på tok för högt så vi vart inlagda och kom inte hem förs på dag 9.

Så här såg det ut när vi kom hem på lördagen och syskonen fick inspektera det nya tillskottet

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tjugo − 17 =