Hur mycket vill du läsa om min vardag?

22 juni, 2015

Hur mycket om mitt privatliv och min vardag vill du läsa egentligen? Jag skriver mest diskussions texter här på bloggen. Postar inte så mycket kring min vardag. Men det är för att jag själv är av uppfattningen att ingen skulle vara intresserad av att läsa om det. Men jag kanske har helt fel?

PicMonkey Collage

Lite kort om vår midsommar i alla fall tänkte jag dela med mig av.
Vi startar alltid hemma hos mamma och åker flak till ett midsommarfirande där folk har de gamla folkdräkterna på sig. Super mysigt! Vi äter picknick och dansar kring stången. Går tipspromenad och äter glass.
Sen far jag och min lilla familj till pappa på eftermiddagen och äter middag och kör 5 kamp.
Så ser mallen ut varje år för midsommar, haha, viktigt att följa traditioner 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

två + 16 =