HUR HAR MIN OCH KRILLES RELATION PÅVERKATS?

7 december, 2017

Jag körde en live på Instagram här om kvällen då jag fick frågan hur min och Krilles relation har påverkats av denna period på sjukhuset med Aline. Och jag tycker att vår relation har blivit bättre, eller för mig har det snarare blivit ett nyöppnande för ögon, hjärna och hjärta hur mycket Krille faktiskt betyder för mig och hur mycket han påverkar mitt mående.
Efter snart 9 år tillsammans så finns det stunder då det kan kännas lite svalare så att säga, vilket är normalt oavsett hur länge en har varit tillsammans. Jag menar, det går upp och ner beroende på hur en själv mår också.
Men i alla fall så har denna period fått mig att inse att Krille betyder mer för mig än jag själv visste innan denna sjukhus vistelse, haha! Jag skrev detta meddelande till honom 12 november.Perioden jag pratar om är då Aline skulle sövas första gången.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

16 − 15 =