Hur gick tjejmilen?

8 september, 2015

I lördags var det då dags för Tjejmilen!
Vi var ett gäng på 4 st som anmält oss tillsammans. Vi hade bokat hotellrum hos Nordic C Hotel, bokat bord på Golden hits för mat och show. Och jag var sjuk!! Det var så himla opeppande att gå omkring hela lördagen och känna sig så där risig.. Du vet när det liksom, pirrar/darrar i kroppen för att febern är på väg ungefär. Så kändes det och näsan hade förvandlats till en kran. Jag var osäker på om jag ens skulle klara av att springa. Eller om jag ens borde riskera att springa med den här rishögen till kropp som jag fått.
För att hålla det kort kan jag tala om att jag är dum i huvudet. Men det visste du säkert redan om du följt min blogg och instagram. Jag svalde ett par värktabletter, sprutade i lite för mycket nässpray, hällde i mig en koffeindryck och sprang ändå. Jag sa ju att jag var dum i huvudet. Nej det var i ärlighetens namn kanske inte det smartaste jag gjort. Men fasiken så bra det gick att springa! Jag kom i mål på 1 timme och 10 minuter. Min bästa tid hittills på milen. Så jag kunde inte låta bli att känna mig så jäkla nöjd och glad, trots mitt dumma val.
Resten av kvällen var super bra, Golden hits bjöd på god mat och en riktigt bra show! 04:30 somnade vi, 08:00 ringde klockan. Ingen var hungrig på frukost för någon fick den briljanta idén att klämma en kebabtallrik kl 04…

Jag vill avsluta med att berätta att jag inte kom undan ostraffat med detta. Jag har feber närmare 39 grader, super tjock och ond hals, hostar, snorar och har allmänt ont i hela kroppen. Men ja det var fasiken värt det. Men jag skulle inte göra om det!
11999067_10152916512021534_7589415293271099935_n

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma Thorsell 8 september, 2015 at 18:38

    Jaja kanske inte det smartaste valet men vad 17 man lever ju bara en gång och du kom i mål och hade en bra kväll 😉 krya på dig 🙂 kram

  • Leave a Reply

    15 − tretton =