Hur går C9 för mig?

18 januari, 2016

Jag nämnde att jag är återförsäljare av Forever living´s Aloe vera produkter och att jag funderade på att köra en C9. Vilket jag nu håller på med! Och jag kör tillsammans med Krille. Många tolkar att dessa boxar är till för att gå ner i vikt, men det är inga viktminskningsprogram utan de är till för att ändra ens tänk och vanor kring kost och träning. Sen att de flesta går ner i vikt ska väl ses mer som en bonus.
Jag är på dag 4 idag, eller ja dagen är så gott som slut. Skulle du vilja veta mer om dessa boxar kan du bara lämna en kommentar så kontaktar jag dig 🙂 Självklart får mina läsare rabatt.

C9 är på 9 dagar, sen finns F1 och F2 som båda två är på 30 dagar. Det är som att få hem en liten personlig tränare i låda. Ikväll åt vi världens godaste kycklingfrikadeller till middag med ingefära, chili, vitlök och koriander. Till det gjorde jag en sallad på färsk hackad spenat, tomat, kidneybönor, avokado, koriander och rödlök som blandades med olivolja och saften från lime

Jag startade på 81,0 kg och vågen visar redan minus

Jag kör våra F.I.T boxar på grund av att jag gick upp ca 7 kg under julen och min ryggvärk kom tillbaka. Jag får riktiga hugg som hindrar mig i vardagen. Så nu är jag mer än taggad att komma tillbaka till goda kostvanor och att få en stark kropp så jag klarar av att leka med denna goding och Alfons på golvet <3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Olivia wraghe 3 mars, 2016 at 19:45

  Hejsan! Har funderat lite på c9 som en kick start. Så jag kan komma igång med nya vanor och träning då jag behöver gå ner i vikt. Vad tror du?

 • Reply Tove Lindgren 19 januari, 2016 at 10:29

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka mer information.
  (Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Tove

 • Reply johanna 19 januari, 2016 at 06:33

  Låter spännande men dyrt. Hur funkar det rent praktiskt? Maten lät God hur är det med det andra?

 • Leave a Reply

  4 × 4 =