HON HADE EN KRITA I NÄSAN

16 juli, 2016

Ines är inne i en period verkar det som. En period där hon gillar att testa stoppa upp saker i näsan.
Hon hade verkat lite irriterad och pillat lite i näsan, jag har flera gånger frågat henne om hon har en kråka. ”Nääe kråka” har hon svarat. Så jag har liksom inte tänkt mer på det. Har hon en kråka brukar hon säga ja och så vill hon ha hjälp att ta bort den. Men sen stod hon och nös och pillade sig i näsan igen, detta var dagen efter. Då frågade jag om jag fick kolla. Mycket riktigt så såg jag något rött där och pillade lite. Det gick inte att få något grepp med fingret så jag gick och hämtade en pincett. Ut kom detta! Jag vart fan chockad över hur den fick plats i hennes lilla näsa, haha. Det är en krita, från en sådan penna som man kan byta färg genom att ta bort den första biten och stoppa längst bak om du hänger med. Sen igår kom Krille på henne med att sitta och stoppa smågrus i näsan… Men den stenen kom ut när hon nös.
Har ditt barn stoppat något konstigt i näsan?
v

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Eva-Leena 16 juli, 2016 at 16:29

  Nämen skruttan! Ja man kan aldrig veta va dessa små hittar på! Som tur har våran grabb inte kommit på detta (än)!

  • Reply MediaMamman 16 juli, 2016 at 18:43

   Vad skönt! Jag hoppas att hon inte ska stoppa in nå mer nu 😛

  Leave a Reply

  12 + 18 =