HJÄRTAT FÖRSÖKER TRYCKA SIG UT UR KROPPEN

20 juli, 2016

Idag har jag fan haft en deppig förmiddag. Jag känner mig så där uppgiven och längten precis som alla singel tjejer i varenda chickflick film gör. Jag suckar så där djupt och känner en saknad.
En saknad av kärleken, du vet den där härliga känslan som en känner när en är kär eller bara känner sig älskad.
Det känns nästan som att hjärtat försöker trycka sig ut ur kroppen för att ropa ”haaaaallååååå?!”
Jag känner en saknad av seriös romantik och att känna den där attraktionen. Och vad händer när jag sitter och skriver detta inlägg? Jo Krille kommer in och börjar låtsas bråka med mig och typ nafsa mig i halsen. Och nej det gör han inte för att vara gullig utan för att han vet att det kittlas och jag tycker det är obehagligt, haha.
Nu suckade jag just igen. Jag längtar så det gör ont men jag vet inte heller vad JAG kan göra åt saken, för jag menar inte att det är hos Krille det ligger. Det känns som jag har så många frågor som snurrar omkring i min skalle.

Varför visar vi inte kärlek mot varandra?
– Vi gör det i olika former i och för sig, men inte det där uppenbara som pussar och så vidare.

Älskar Krille mig?
– Jag frågade för någon vecka sen och han svarade att han gör det men att frågan är hur man definierar kärlek. Jag betyder mycket för honom och han vill ha mig där. men när man varit tillsammans länge så blir det mer vänskapligt än passionerat. Han tror även att långa förhållanden lätt hamnar i dåliga spiraler för att man är mer säker på förhållandet så man behöver inte imponera eller göra något extra. Och om båda i förhållandet hamnat där så blir det ju väldigt vänskapligt.

Vad vill jag?
– Jag älskar Krille. Jag vill ha honom här. Jag vill kunna lukta på honom, bli omhållen & hålla om. Jag vill kunna visa honom kärlek och trygghet. Men det känns som jag misslyckas med det efter det han sa i Grekland. (Han tycker det ofta verkar som att jag inte bryr mig om honom på ett djupare plan)

Men det är skillnad på att vilja och vad man faktiskt känner.
PicMonkey Collage5
Tar på mig masken och går och äter lunch med hela Krilles familj

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply * 22 juli, 2016 at 18:13

  Kanske egen tid på var sitt håll kan vara något, och då får ni längta efter varann… och i sin tur kan det tändas lite ny energi 😉

 • Reply Eva-Leena 20 juli, 2016 at 20:24

  Emelie, blir nästan lite lessen av att läsa ditt inlägg. Fast på ett bra sätt kan man väll känna. Hur du så öppet kan skriva även om dom svåra sakerna, att visa ärligt vad livet faktist är. Att livet inte bara är fin fika, events o glada familje stunder hela tiden. Du vågar blåtta dina känslor o pratar om de svåra också, älskar de hos dig!❤
  För de första så ska man ju alltid följa hjärtat, följa magkänslan.
  Känner du att du även vill göra mer för din o Krilles kärlek, att du inte vill ge upp. Försök då nått nytt, nåt annat?
  Krydda sexlivet eller bara prova nått nytt, gör de roligt för er! Leksaker, tillbehör, underkläder you name it!
  Ha gemensamma mys kvällar när barnen laggt sig. Tänd ljus, kryp ihop i soffan tisammans, håll om varann o prata. Prata om minnen ni haft, känslor ni haft för varann, va gillar ni hos varandra, va är de som e de mest attraktiva hos fen andra,bara myys!❤
  Träffa en terapeut 1-2 gånger o fråga om hjälp eller bara åk sit för att prata av er tillsammans åt någon utomstående.
  Påminn er själva och varandra om varför ni blev tillsammans o varför de hållit så länge.
  Glöm inte bårt varandra❤
  De viktigaste är att ni gör de som känns rätt och bäst för er själva oberoende hur de blir!❤ Va lyckliga!
  Miljontals kramar åt er, de löser sig❤

  • Reply MediaMamman 21 juli, 2016 at 17:55

   Åh, tusen tack så mycket för din fina kommentar <3
   Du gav mig en idé!

   • Reply Eva-Leena 22 juli, 2016 at 04:37

    Inget att tacka för! <3 Du ger så mycke i din blogg, då tycker jag man kan försöka ge lite tibaks också 🙂 Jätte fint om ja kunnat hjälpa till med att kläcka nån idé som kan vara till lite hjälp!
    Kram❤

  Leave a Reply

  fyra − 3 =