Hjälper du mig rensa ur min garderob?

25 februari, 2016

Jag upptäckte en sak idag. Följer du mig på instagram har du redan sett en video där jag undrar varför jag har så mycket kläder. Det är just det jag pratar om nu. Varför i helskotta har jag så in i bombens massa kläder?! Alltså det är inte lite kläder. Dom är överallt. De lyckas på nått magiskt sätt lurka sig ut och har en förmåga att kasta sig rakt på golvet. Gärna så en kliver på dom.
Och! Idag när vi tvättade så insåg jag att jag inte ens har tillräckligt mycket med galgar för att kunna hänga upp alla mina koftor etc. Säg inte vik in, för jag hatar att vika in mina kläder, haha. Orsaken till det är enkel, det går ta mig tusan inte att hitta något om alla kläder ligger vikta och staplade på varandra. Ska jag ha en sak, måste jag bläddra i högen och vips så är det ingen vikt hög längre, utan ett berg av ovikta kläder. Jag föredrar att hänga så en smidigt kan bläddra bland plaggen.

Så här såg Ines låda ut rätt snabbt. Fast jag rensade.
Jag rensade ut en massa storlek 74 kläder till Ines och la in 80. Inte för att hon inte kan ha 74. De sitter betydligt bättre än 80 insåg jag i morse 😛 Men jag har ledsnat på dessa. Så nu fick 80 åka fram så får de hänga och ha sig lite bäst det vill.

Och då skulle även dessa plagg tryckas ner någonstans. Nu är det så där irriterande att om jag öppnar lådan så knölar plagget övers till sig och tar i när jag ska stänga, haha.

Det var även tvättdags hos oss idag. En fördel med att ha mycket kläder – Du behöver inte tvätta ofta. En nackdel med att ha mycket kläder så du inte behöver tvätta lika ofta – Det tar en hel dag att tvätta och en halv evighet att vika in allt. Detta var omgång nummer två med kläder.

Så ja. Jag verkar ju hamstra kläder även till barnen. Och jag har fasiken svårt att gallra ut bland deras kläder också. Om de inte vuxit ur dom förstås. Och till mig själv är jag ännu värre… Jag måste ha någon med mig som i princip tvingar mig att välja bort kläder, haha. Hej kläd-horder!
Jag kanske ska köra en livesession på youtube så får ni vara med via chatten och säga hiss eller diss? Skulle du hjälpa mig rensa ur min garderob?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

4 + sjutton =