MED HEYMO KAN ALLA SKAPA EN PROFFSIG HEMSIDA PÅ NOLLTID

8 december, 2017

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED HEYMO

Det är många som bloggar hos portaler men som är sugna att, precis som jag, skaffa egen hemsida. Det vill säga att inte ligga hos någon portal. Det jag har märkt är att väldigt många är nyfikna och vill, men att de inte vågar!
Jag tycker absolut inte att det finns något att förlora, så jag säger kööööör! Många verkar tycka att det känns läskigt att inte ha kunskap att designa en hemsida eller att det kostar lite pengar. Men i slutändan är det värt det om du till exempel vill ha din blogg som egen hemsida och satsa på att fakturera för samarbeten och så vidare.
Hur som helst så har jag valt att skapa en till hemsida som endast är inriktad på mitt företag och vilka tjänster vi erbjuder där, jag vill försöka dela på mitt vardagsbloggande och tjänsterna mitt företag erbjuder.Så då valde jag att prova Heymo! Och jag måste säga att det var fan överförväntan enkelt att använda, du behöver absolut inga förkunskaper! Jag menar, allt tjänster påstår att det ska vara enkelt men oftast så krävs det lite pill och strul ändå tycker jag.
Men med Heymo var det bara att välja en mall som föll mig i smaken, och sedan bara klicka på de olika sektionerna och börja skapa efter mitt tycke! Så du behöver verkligen inga förkunskaper för att kunna skapa din egen sida med Heymo.
De hade dessutom ett brett utbud av designförslag och när du sen sitter och ska förvandla mallen till ”Dig”, så finns det bland annat ett bildbibliotek där du får använda bilder för att skapa en snygg bakgrund till exempel. Jag använde mig utav deras bilder som jag tyckte passade in till min sida. Super smidigt och sparade mig tiden att fota en egen.

HEYMO

Det är kostnadsfritt att skapa ett konto och komma igång hos Heymo. Sen har de två abonnemang du kan välja mellan
Drömma som är gratis och är perfekt om du vill testa en affärsidé eller skapa en hemsida för dina tjänster.
Starta som kostar 129 kronor i månaden för ett årsabonnemang och då får du ett eget domännamn på köpet. Mitt domännamn är Mediamamman.se till exempel. Kolla in hos Heymo om du vill ha mer info!
Om du vill ta steget och flytta din blogg till egen så skulle jag rekommendera Starta så du får domännamn och hela köret.
Anger du dessutom rabattkoden ”influencers” med små bokstäver får du 30% rabatt om du köper ett årsabonnemang!
Lycka till!


Så här såg den ut från början, eller okej, det stod annan text. Men det är så enkelt att bara klicka på texten för att ändra den till din egen. Du kan ändra symbolerna också genom att bara klicka på dom. Samma princip med att ändra bakgrunden. Jag klickade på den och sen valde jag att ha en bild i stället för färg. Jag är imponerad över hur smidigt och enkelt det var <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sexton − tre =