HELDAG HOS FURUVIKSPARKEN

24 maj, 2019

Vi hade lite otur med vädret när vi besökte Furuvik. Det hade varit soligt och varmt hela veckan men sen när lördagen äntligen var kommen så kom även molnen och en lite lägre temperatur. Nog hade vi kul ändå och jag är glad att det inte blev något regn i alla fall! Vi tog en obligatorisk bild på familjen, varje år vi besökt Furuviksparken har vi tagit en bild vid just dessa stenar, så inget undantag i år!

Det jag gillar med Furuviksparken är att det är lagom stort, har ett brett utbud av olika djur om en tycker det är spännande att se på. De har en tivoli del med karuseller som passar alla åldrar, även lite mini spel och deras berömda spökjakt. De har även fina naturområden du kan gå till som ligger i kanten av parken och kan bland annat gå ner under jord och kika.
På somrarna har de även ett bad öppet som en kan utnyttja. Så jag skulle nästan säga att två dagar behövs i parken om en vill hinna uppleva allt utan att stressa igenom. Det kan vara en del kö bland karusellerna så en dag i tivoli delen passerar rätt snabbt!

Fayme och jag hade pratat ihop oss innan om att ses inne i parken då vi båda skulle dit. Det var ett tag sedan vi sågs nu så det var kul! Vi tog en tur tillsammans i en slags.. liten bad-potta som jag kallade det, haha. Men åkte som en fors och kikade. Ines vart väldigt trött sen och somnade på tåget så farfar´n fick bära henne hem från tåget, haha.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tolv + 4 =