HELA PARIS RESAN I ETT ENDA INLÄGG

5 december, 2016

Nu tänkte jag skriva lite om resan till Paris också! De flesta av er har säkert kollat på mina tre vloggar från resan, om inte så ligger de längre ner i flödet eller på youtubekanalen!
Först vill jag säga TACK SOM FAN till Sophie och Paroledemamans för detta äventyr <3

Jag hade lyxen att kunna åka med Mirka till och från Arlanda på denna resa, så det kändes himla lyxigt att slippa åka kommunalt den sträckan, haha.

Paris19
Väl framme på flygplatsen mötte vi upp Nikolina, Linn och Natali. Efter incheckning tog vi en varsin öl, jag och pungen. Stackaren är flygrädd och behövde lugna nerverna. Själv tycker jag bara öl är gott så det var enbart för nöjes skull för egen del, haha.

Paris1
Under flygresan så passade jag på att vara smart (för ovanlighetens skull) så jag redigerade klart det jag hade filmat under morgonen och förmiddagen för att ligga i fas till kvällens redigering. På flyget bjöds det på mat och det var några märkliga saker jag la märke till;
1. Inget smör till brödet.
2. Du kunde välja vin som dryck till maten utan kostnad (det kan du aldrig i Sverige)
3. Mjölk till kaffet serverades i pulverform. Aldrig sett innan 😀

På första bilden i kollaget ovan har vi precis klivit av flyget, snabb som jag är så har jag hunnit starta vloggkameran och Nikolina tänkte fota, men då kommer en gigantisk fransman och gapar NO MADAME NOO! Som den sanna rebell hon är tog hon två kort till, haha. Jag hann se en fantastisk solnedgång innan vi klev in i taxin som hämtade oss. Den var sexsitsig med sätena tre och tre vända mot varandra. Det fanns både laddare och godis, LYX! Du ser ju hur mysigt jag och Manne har det (låtsas inte om att väskorna ligger där) företaget kan använda den bilden som reklambild
”så här mysigt är det att åka med oss”

Paris2
Vi bodde på Saint James Albany som låg helt jävla perfekt till! Vid entrén kunde vi se Pariserhjulet och vi hade den fantastiska Tuileries Gardens samt Louvre inom några minuters gångavstånd. Jag skulle lätt kunna tänka mig att bo på samma hotell igen!
Jag gillar inte att sova själv, eller jo, men inte på ett läskigt kolsvart hotellrum… Men kuddarna va sköna, haha!

IMG_7514

På kvällen sen var det galamiddag ombord på en båt som passerade förbi Eiffeltornet flera gånger som lös så vackert! Jag har inga bilder från själva middagen för där vi satt var det så mörkt att bilderna och videomaterialet vart grumligt och dåligt. Så jag skippade de bitarna faktiskt. Men det var super god varmrätt, jag valde lax. Förrätten var inte riktigt min grej, det var anklever. Det smakade ungefär som kattmat luktar om du inte provat förr. Jag skänkte min till Manne som älskade det, haha.

Paris3
Dag nummer två och vi sken i kapp med solen <3 Vi fick åka tunnelbana till eventet Efluent spot 5 på Carreau du temple och jag gillade det faktiskt! För det betyder att vi fick gå en promenad och jag kunde gå och kåt dreggla över all den fina arkitekturen!
Paris4
Hos Danonino fick vi prova på att göra vår egna tiramisu i grymt snygga kockmössor. Den vart lite söt men annars helt ok god. Det var kul att prova på. Min vart i princip helt perfekt för både Nikolina och Linn fick ”skäll” för att de gjorde fel på varje steg så för mig var det bara att lyssna och göra rätt på första försöket, haha.

Paris6
Nutribullet var där och hade olika apparater med sig. De bjöd på smoothie bland annat. Jag missade lite vad personalen berättade här för de kom fram en man till mig och ställde massa frågor om min vlogg kamera.
Paris7
Vi stannade till hos Babyzen och snackade. Jag är sugen på en sådan här vagn som är smidig att fälla ihop och resa med eftersom Krille´s familj bor uppe i Norrland så flyger vi flera gånger om året och Ines behöver dessutom inte en sådan stor vagn som vi har just nu då hon föredrar att gå.

Paris8
Till vänster är det som en saccosäck för bebisar, sådana finns ju redan. Men denna är uppgraderad med en ram runt på botten så den även kan gunga lite samt bågen med leksaker. Det var även lite annorlunda fyllning och tyg än de tidigare versionerna. I botten ser du en grym hårfön som jag älskade, inte bara för att den var rosa, utan för att det fanns så många grymma funktioner med blåsten samt att den är magnetisk så alla tillbehör är super lätta att fästa och ramlar inte av.

Paris9
Produkterna från Nailmatic kids var också lite roliga, det fanns en tanke bakom det! De ville inte dela upp det på kön. Och så har de gjort så förpackningarna ser ut som en bild i en målarbok. Allt var väldigt lekfullt med en tanke om att vara kreativ.

PicMonkey Collage5
Hos BabyBjörn fanns en gigantisk babysitter fast för vuxna som var mycket populär.

Paris10
Vi hittade en gul folkabuss som vi kunde kliva in i (i vanliga fall kliver jag inte in i främmande bilar, haha) och fota oss själva.
På kvällen sen var det tänkt att det skulle vara middag och lite fest på samma ställe som mässan. Men när vi kom så var maten redan slut, så det vart en snabb vända för oss innan vi crashade Nisse & Mannes planer. De hade tänkt en romantisk middag för två på deras favorit restaurang. I stället vart det en snuskig middag för fem, haha! Men fortfarande på deras favorit restaurang i alla fall….

Paris11
Dag tre hade vi egentid hela dagen i princip. Vi tog självklart en promenad bort till Eiffeltornet och jag hade mitt mission att jag skulle pussa på Eiffeltornet!

Paris12
Trippel selfie!

Paris14
Vet du hur svårt det var att ta bilden till höger? Att fota sig i ett sådant grodperspektiv utan att bara visa en stor dubbelhaka och även på med lite torn? haha! Det var sjukt mäktigt att se tornet, jag trodde inte jag skulle bli så impad som jag ändå vart. Det var bara väldigt stort.. och fint!

Paris13
Nöjdare än nöjdast så lyckades jag tillslut (efter att ha fått skäll en gång) hitta en plats där jag kunde komma åt tornet. Det var staket och avspärrat kring tornet i princip överallt. Men så hittade jag en trappa som kunde ta mig ända fram till Eiffeltornet. Så på bilden sitter jag faktiskt på tornet och har precis klarat av mitt mission. JAG PUSSADE PÅ EIFFELTORNET! Men rätt snabbt efter det kom en vakt och skällde på mig (igen) för jag fick tydligen inte sitta där… De var för jävla snåla med att låta en få närkontakt med tornet!

Paris15
De hade sådana gulliga karuseller lite här och där men ingen av mina ”vänner” (haha) ville ställa upp och åka med mig. Inte ens vänta så jag kunde få mig en åktur.
Paris16
Nikolina va så snygg i sina skor som hon sprayat! Sista bilden har jag snott från Nisse & Manne.
De flesta bilder är mina, men någon har jag även pallat från pungen.

JAG ÄR SÅ GLAD OCH TACKSAM ATT JAG FICK CHANSEN ATT FÖLJA MED PÅ DENNA RESA OCH ÄVENTYR! Jag har haft så grymt kul. <3 På återseende Paris!

Jag gör som så att jag även ligger vloggarna på nytt i detta inlägg så finns allt samlat!
Dag 1;

Dag 2;

Dag 3;

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replytolv + 19 =