HELA FAMILJEN LÅG NERE

11 februari, 2019

Den senaste veckan har vi allihopa legat sjuka här hemma. Vi som i princip aldrig brukar bli sjuka, eller åtminstone väldigt sällan. Men som de flesta vet så ska en ju inte uttala sådana ord högt, det är som att kasta en förbannelse över sig själv, haha. För nog vart vi sjuka och det med basta. Fy så dåligt vi mått. Allihopa samtidigt. Behöver jag säga att det var katastrof här hemma? 

Igår var det söndag och det var första gången jag och barnen var utanför dörren. Vi tog oss bort till biografen och kollade på Röjar Ralf krashar internet.
Alfons är i skolan idag för han har varit pigg ett par dagar nu men har fortfarande lite hosta kvar, men ändå pigg och feberfri liksom.
Jag mår också bra nu och hand i hand med det så kommer min rastlöshet krypandes. Jag behöver skaffa mig ett mål att jobba mot känner jag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

10 − 6 =