HEJ NORRLAND

28 december, 2017

Igår flög vi upp till Skellefteå till Krilles föräldrar. Flygturen gick bra, Aline hade lite skrikfest inne i flygplanet innan det började rullade, du vet är en bara måste sitta still på sin plats och glo tills alla satt sig? Det gillade hon inte. Oturligt nog så fick hon magknip och hade verkligen ont, det hördes på hennes skrik och hur hon flexade. Jag tyckte så synd om henne!
Men när planet väl började rullade mot startbanan så vart hon lugn och hon hann somna innan vi lyfte. Sen sov hon hela flygturen. Vi har haft så med Alfons och Ines också, de har alltid somnat innan vi hamnat i luften. Men när Aline hade sitt magknip så hörde jag att det var något annat barn som också skrek och det var SÅ SKÖNT! Jag vart faktiskt avslappnad av det, haha. Det kändes både lugnande och tröstande att jag inte var den enda med ett ledset barn som ”störde”. Jag hoppas att den andra föräldern kunde känna samma tröst i Aline´s skrik, haha.

Ines satt vid fönstret och var lyrisk över alla lampor och allt smått som fanns där nere på marken. Och jag måste visa hur bortskämd jag blir av min svärmor! <3 Som jag längtar till 2018 nu, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 × fyra =