Hårets fantastiska resa

7 oktober, 2015

Okej, bättre sent än aldrig, right?! Det har varit sjukt mycket att göra och jag ligger verkligen efter med att skriva vissa inlägg… Så kan det va! Det är många som varit nyfikna på mitt hår och hur jag färgat det. Så jag tänkte visa en liten bildserie.
På första bilden så har jag alltså redan blekt håret en gång. Så det är inte min original hårfärg. Utan det är blekt en gång. Jag gjorde detta på två kvällar. Och ja, jag skulle haft mer tålamod och blekt håret minst en eller två gånger till. Men så funkar det inte i hjärnkontoret hos mig. Vadå vänta? Plattan i mattan liksom, haha. Och jag var för nyfiken för att kunna vänta. Så ja, jag hade säkerligen fått ett mer lila resultat om jag väntat.
Och varför hade jag i en blå hårfärg? Jo för jag kände mig lite wild and crazy och tänkte att röd+blå=lila. Sen om det gällde när det kommer till hårfärger hade jag ingen aning om. Men jag chansade!
Två blekningar, lilafärg, då vart det rosa/rött. I med blå färg och då vart det lila och lite blått. SÅ! Hädan efter klassar jag mig själv lite granna av en expert när det gäller att färga håret, så om någon vill ha hjälp är det bara att hojta, haha 😉

PicMonkey Collage18 PicMonkey Collage19 PicMonkey Collage20

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

4 × fyra =