”HAR MAN INGA RIKTIGA ÖRNAR, HAR MAN INGA ÖRNAR”

19 september, 2016

Denna dag har och kommer fortsätta att gå i redigeringens tecken. Men just nu har jag en liten paus efter att ha gjort den första grovklippen vilket gav resultatet från 44 minuter till 20 minuter. Så om en stund ska jag in på omgång två.
Mellan kör jag en liten paus då jag lyssnar på as peppig musik där jag dansar och sjunger loss högt! Dels för att få lite fart på den stilla sittande kroppen som ömmar i röven men också för att jag blir på bra humör och får ny energi! Jag blir i alla fall rätt såsig av att sitta still och stirra i ett redigeringsprogram intensivt en längre stund.
Jag borde kanske se till att peta i mig lite lunch också. Om ca en timme är det dags att gå och hämta barnen från dagis och då ska vi gå bort till badhuset för Alfons simskola börjar idag igen efter sommaruppehåll!

leif ivan

Citat av Leif-Ivan: ”Har man inga riktiga örnar, har man inga örnar”

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nitton + 17 =