Här kommer jag och vågar ta plats – Hur gick det?

4 oktober, 2015

Igår postade jag den här översta bilden på mitt instagram konto tillsammans med denna text;
Testar nått helt nytt ikväll. Att gå ut och ta en sup eller två med en vän. Okej det är inget nytt. Det nya är att gå ut och visa magen. En fluffig mage. De enda med korta tröjor jag sett är smala. Här kommer jag och vågar ta plats med min fluffiga mage helt blottad! Bristningar har jag också. Återkommer med responsen från omgivningen ute ikväll. Puss”
Så vad vart då responsen från omgivningen ute igår?
Det var ingen som kommenterade min fluffiga mage. Ingen som sa elaka kommentarer alls. Jag hade nog förväntat mig någon kommentar i alla fall. Jag var liksom beredd på det. Att bli dömd. Däremot så var det många som tittade, eller stirrade ska jag kanske säga. Men ingen sa något.
Men jag valde att gå självsäkert, rak i ryggen och möta folks blickar, jag log. Jag valde att dom stirrade på mig för de tyckte att jag var så jävla snygg, värsta pinglan. Jag kunde ha börjat gissa varför de stirrade, såg jag tjock ut? Tyckte de att jag rent ut sagt såg äcklig ut med min fluffiga mage i vädret? Jag kunde ha börjat kuta med ryggen, dra i kavajen för att få den att täcka min mage. Men nej, igår gjorde JAG valet. DU har alltid ett val, låt inte andra påverka din känsla om dig själv! <3 Du bestämmer!

12068040_10152963139396534_2085407332_n PicMonkey Collage

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Josse 4 oktober, 2015 at 21:45

  Jag älskart, du ser magisk ut♡

 • Reply Ellinor 4 oktober, 2015 at 18:35

  Vackra människa! Har sällan skådat ett vackrare leende!

 • Reply Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 4 oktober, 2015 at 18:04

  skulle aldrig palla at gå ut så du är tuff du

 • Leave a Reply

  fyra − 2 =