HÄR KAN MAN VA

4 juli, 2016

Vi bor hemma hos min pappa nu i en vecka och är hundvakt för de har farit till Grekland.
Jag vill ha deras hus, de har verkligen den perfekta tomten och storleken på hus för oss. Och gatan de bor på bor det flera andra barn i Alfons och Ines ålder som de leker med när vi är här och hälsar på.
Som nu till exempel, ena grannen bjöd över oss att komma och bada i deras pool kl 14, så himla härligt.
Sååå… jag bara väntar på att de vill flytta så jag kan flytta in här, haha 😀 (evil) Pappa har också byggt en sandlåda som Ines gillar att sitta och gräva i. Det underlättar ganska mycket för mig som hoppas på kryckor att vara här med barnen än ensam hemma i en lägenhet där vi alla dör av tristess, haha.
PicMonkey Collage4

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

18 − 15 =