Har du sett dessa ståhjulingar?

14 april, 2016

Sponsrat inlägg

Haha, har du sett det nya som kommit nu? Jag vet inte om det är en uppföljare till en segway men jag tycker dessa Airbords eller ståhuling som det också heter påminner om en lite fräsigare segway, utan den där pinnen och handtaget. Kanske att ståhjulingen är för de lite mer hippa människorna som har en helt grym balans.
För i min värld så tänker jag att det måste krävas en jäkla grym balans, och har man ingen balans så gissar jag att det krävs lite träning innan en bara lyckas kliva på och glida iväg så där coolt som jag ser det framför mig, haha.
Skulle jag äga en sådan här skulle det utlovas många skratt till omgivningen tippar jag på 😉
Jag kan ju inte låta bli att tänka på vad nästa steg blir, en svävande stol som människorna sitter på i skeppet i barnfilmen Wall-E? Haha! Snart kommer vi bli som dom, ingen kommer behöva gå längre.
Nä men jag tycker som sagt dessa ser skit roliga ut att testa. Speciellt i mörkret då det finns de som har neonljus, haha! Förutom att det är häftigt så är det ju smart ur trafiksäkerhetens vinkel, du syns när du kommer swishande fram.

stå

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

sju + 12 =