HAR DU PROVAT LAGER157’s BARNKLÄDER?

10 maj, 2017

Jag har inte provar lager157 och deras barnkläder tidigare! År 2014 köpte jsg någon långklänning till mig själv som ganska snabbt vart noppig. Men jag har vart nyfiken på deras barnkläder och vart med i olika diskussioner i mammagrupper om hur storlekar och kvalité är. Ines kräktes ju ner sig i bilen i lördags påväg till Parken Zoo så det vart ett ofrivilligt stopp längst vägen. Men det vet du redan om du sett vloggen. Då vart det hur som helst en vända in på lager157 och de hade schyssta priser tycker jag. Jag var ju stressad så hann inte klämma och känna så mycket som jag velat men köpte ett par tights till Ines o de materialet va kanske lite i tunnaste lagret dock, känns som att om hon snubblar en gång så är de hål på knät. Men hur kräsen får man vara när det är billigt?

Köpte även den lite tjockare vita tröjan hon har på sig. Jag råkade köpa en lite väl stor storlek haha. Ville ha den snyggt oversize och som en längre modell men den vart som sagt lite väl stor 😀 My bad! Men den känns som bra kvalité i alla fall! Har du några erfarenheter av lager157 och deras barnkläder?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

fem × 2 =