Här diggas Spiderman

20 september, 2015

Här är det en klassisk söndag. Det vill säga att den känns lika lång som en hel vecka och det finns inget att göra, haha. Som tur är barnens faster Linnea här så vi har sällskap.
Igår spontan köpte jag en present till Alfons. En spiderman bok + 12 gubbar. Han vart Ö V E R L Y C K L I G <3
Tydligen så hade Alfons och pappan tittat på denna förut. Alfons vart så glad och utbrast yes, tack och jag älskar dig! En kram fick jag också. Söta underbara Alfons! Då kände jag såklart genast att jag mycket oftare ska komma hem med paket 😉 Nej då en ska ju inte skämma bort sina barn har jag hört. Hur som helst så kostade denna 159 riksdaler hos Akademibokhandeln.
marvel marvel2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter lunchen vart det siesta i soffan framför Dumma mej. Alfons kan det här med att chilla och ta en siesta, haha.
slappa

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nio − sju =