HAN SLICKADE MIG SÅ DÅLIGT – ETT MINNE

15 juli, 2016

Detta hände någon gång i högstadiet, det var en kille som jag tyckte var super snygg och hade en crush på som precis börjat gymnasiet. Vi hade varit på samma fest. Och tillslut var det bara vi kvar. Jag fick nycklarna och ansvarade för att alla skulle dra och sedan låsa och gå hem till min kompis. Hon drog hem till sin pappas hus tidigare under kvällen.
Anyhow. Jag och denna killen vart kvar ensamma då. På något höger eller vänster hamnade vi i sängen och han envisades, verkligen ENVISADES med att han skulle få slicka mig, haha. Fråga mig inte varför..
Till slut kände jag väl bara att ja men vad fan gör det då, slicka min jävla fitta om du så gärna vill.
Han kröp ner och hade en glipa på täcket så han skulle få luft, men jag tänkte att så bekvämt ska han inte få det minsann. Så jag var noga med att platta till täcket ordentligt kring alla kanter, haha.
Och det som hände sen…. Jag vet inte vad jag ska kalla det eller hur jag ens ska förklara det. Det var bara så sjukt konstigt, ja till och med riktigt jävla dåligt. Jag vart liksom full i skratt och chockad.
Vet du vad jag gjorde?
Jag tog min telefon och ringde till min vän som hade åkt hem tidigare och fnissade fram vad som just skedde.
Ja samtidigt som han var där nere under täcket. Jag ville ha råd om hur fan jag skulle ta mig ur denna situationen snyggt liksom. Jag fick inga bra råd.
Hur slutade det hela då?
Jag lyfte på täcket och sa att ”jag ska nog gå hem nu!” När vi väl kom utanför lägenheten så hade hans cykel blivit snodd och jag sa hej då och cyklade hem till min vän. Efter denna kvällen hade jag ingen crush på honom längre, det gick liksom över.
64311746

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply mina6fantasier.wordpress.com 12 mars, 2019 at 18:39

  Skrivet i somras när längtan var stor… 🙂

  Jag vill så gärna slicka…
  Se och känna dig njuta.
  Få begrava tunga och ansikte
  mellan dina ben.

  Känna din våta upphetsning.
  Höra dig stöna.
  Känna dig trycka fast mig.
  Dina händer
  trycker, gnider
  mitt ansikte blött.

  Känna din orgasm
  byggas upp
  och till slut
  vibrera,
  dras samman,
  explodera!

  Det vore så underbart!
  I denna varma sköna sommar!

 • Reply Smurfen 3 augusti, 2016 at 07:25

  Det kanske var första gången? 😀 Hahaha.

  • Reply MediaMamman 4 augusti, 2016 at 13:23

   Det är nästa så jag hoppas att det var det, haha

 • Reply Eva-Leena 15 juli, 2016 at 16:58

  Hahaha!!! Bra där Emelie!

 • Leave a Reply

  fjorton − ett =