HALT SVETTGLANSIG OCH LUKTA APA

19 augusti, 2016

God morgon sockerpinglor! Klockan ringde för ovanlighetens skull 04:50 i morse. Kände för att röra om lite i vardagstugget. Nä okej riktigt så wild and crazy är inte ens jag. Jag sitter nu på väg mot Stockholm för att gå på pressträffen hos Kanal 5 tillsammans med Kändis TV. Där ska vi få ta en närmare titt på årets säsong av svenska top model, smaskigt! Jag fick springa sista biten till tåget på grund av… Ja jag vet inte. Jag var inte sen egentligen. Men fick för mig att tåget skulle gå 43. Men de skulle tydligen gå 42 och så kom det in 41. Jag har ju min onda fot men det glömde jag bort och kutade för glatta livet. Så nu kommer jag komma fram till pressträffen och va svettglänsande i ansiktet, lukta apa och kanske va halt, haha!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

tio − 8 =