GRAVIDITETSVECKA 35 – IGÅNGSÄTTNING

23 juli, 2017

Alla mina bilder är skyddade av copyright lagen och är olagliga att använda utan tillåtelse

Nu är graviditetsvecka 35 här <3 Det känns så himla spännande men också väldigt ofattbart att Kotten faktiskt kan komma precis när som helst nu. Lika bra i morgon som om en vecka eller två.
Något jag har märkt av de senaste dagarna är att jag börjat få halsbränna även när jag är i upprätt läge och att jag får som sendrag på det mest konstigaste ställena på kroppen, ställen där jag inte ens visste att det var möjligt att kunna få sendrag.
Annars mår jag nog ganska bra nu ändå. Har fått ondare i fogarna som sitter fram mitt på skrutt-marie (i venusberget) men det är väl som det ska antar jag nu när förlossningen närmar sig och ett helt barn ska ta sig ner genom bäckenet.

Vi har förresten fått en tid för bedömning av igångsättning! Den 18e augusti ska vi in på kontroll för att kolla om kroppen är mogen (med det menas om livmodertappen är mjuk osv och redo för en förlossning) Om kroppen är redo och det finns plats på förlossningen så är det stor chans att jag blir igångsatt där och då annars någon dag under helgen, allt beroende på hur det ser ut med plats. Jag hoppas såklart att jag ska vara mogen men jag känner mig rätt självsäker på att jag kommer vara det med tanke på att det är mitt tredje barn och för att de andra två gångerna har jag fött i veckorna 37+3 och 38+3.
Jag kan inte med ord beskriva vilken lättnad och hur skönt det känns att ha ett datum att få göra denna check up i alla fall <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

nitton − 17 =