GRAVIDITETSVECKA 29

14 juni, 2017

Idag är jag i vecka 28+4 och är alltså på kontroll hos barnmorskan igen. De räknar fulla veckor här, så därför är vecka 28 besöket i den veckan som vi gravida kallar för vecka 29. Krångligt det där med veckorna, haha.
Så här vart siffrorna från besöket i alla fall;

SF mått; 27 cm (Fortfarande minst i jämförelse med de andra graviditeterna)
Blodtryck; 110/55
Hjärtslag på Kotten; 150
Vikt; 91.0 (+0,2kg sedan vecka 25)
Sammanlagd viktuppgång; 4,1 kilo

Sockervärdet får jag vänta med då de även här nu har börjat med att sticka i armen och skicka blodprov till labb istället för stick i fingret som det var förra gången jag gjorde belastningen.
Jag kände mig nöjd med vikten, haha. Men tyckte att 5 cm ökning gällande SF måttet på tre veckor lät som väldigt mycket, men det tyckte inte barnmorskan och enligt kurvan ligger jag fortfarande strax under medel.

Så här står det i appen om vecka 29 <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Replysjutton + 2 =