GRAVIDITETSVECKA 26 – 100 DAGAR KVAR

24 maj, 2017

Idag är det 100 dagar kvar till beräknad förlossning! Så nu känns det inte som att en ligger på en liten barkbit och guppar mitt ute i havet där land inte syns åt något håll. Utan nu känns det mer som att jag ligger där (och fortfarande guppar) men kan skymta land där borta i horisonten! Haha det var väl en bra liknelse?
I min värld skulle jag ha fått upp en video i helgen till gravidserien men svärmor var på besök, vi var på gröna lund och vi hade Alfons 5års kalas så det hanns verkligen inte med. Men jag ska försöka få till det ikväll <3
Ni har tidigare varit med och önskat teman på innehåll och jag har då fått förslag på att berätta om hur det var i början när vi inte var ense om att behålla detta barn, amning under graviditet och att barnen ska få följa med till barnmorskan.
Har du några mer förslag så tar jag tacksamt emot tips <3

Så här ser magen ut

Så här står det om graviditetsvecka 26 som vi alltså kommit till nu. Det jag själv märkt av som jag påpekade till Krille senast igår är att det känns som jag kommit till en period då jag känner mig trött igen, så som det kändes i början. Jag har de senaste veckorna känt mig pigg, men nu känner jag mig trött trots att jag käkar järn så det borde inte bero på brist av det. Någon som känner igen sig?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tove Arvidsson 25 maj, 2017 at 08:35

  Så spännande!!

 • Reply Piggelin 24 maj, 2017 at 12:35

  Jaaaaaa verkligen samma här! Så trött hela tiden. Har 99 dagar kvar till BF idag och både längtar och inte längtar tills bebisen kommer eftersom det här troligtvis blir min final trea 🙂
  Håller tummar och tår för att det vänder till piggt snart igen 🙂

 • Leave a Reply

  1 × 4 =